Valg av fakultettillitsvalgte for året 2017

Ønsker du å representere dine medstudenter på fakultetsnivå med det mest spennende tillitsvervet på NTNU? Da bør du stille som fakultettillitsvalgt. Studentrådet søker to nye fakultettillitsvalgte for 2017. Som fakultettillitsvalgt får du mulighet til å ta tak der man ser forbedringsmuligheter og utfordringer ved både studiet og undervisning ved å sammarbeide tett med fakultetets administrasjon og andre tillitsvalgte. Har du spørsmål eller ønsker å stille er det bare å sende en mail til ftv@sr-ime.no

Kom å snakk med oss på stand torsdag og fredag denne uken og hele neste uke i El-bygget på gløshaugen.
Alle studenter på det nye IE fakultetet kan stille (liste over studier under IE finner du her: http://tinyurl.com/z3mqqvt). Frist for å stille er 20.10.16 kl 23:59. Vervet er for 1 år, og honorert med 160 timer.

Valget vil foregå elektronisk 21.10-28.10, og alle studenter ved IE fakultetet har stemmerett.