mars 27, 2022

Chi T. N. Nguyen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Stiller til: ITV IIK Trondheim

Kull: Kommunikasjonsteknologi og digital sikkerhet, kull:2020

Kandidattekst: Hei! Mitt navn er Chi og jeg går 2. klasse Kommmunikasjonsteknologi og digital sikkerhet. Etter to år på studiet merker jeg at jeg ønsker å gjøre noe for å bidra for at studenter trives på studiet sitt. Som en student har jeg selv sittet med mange tanker og ting som jeg kunne ønske var annerledes. Dette er det sikkert mange andre som gjør og jeg ønsker å hjelpe til å ta med disse tankene videre. De siste par årene har vært preget av korona-restriksjonene, nå som samfunnet har åpnet seg ønsker jeg å få til flere sammenkomster slik at man kan bli kjent på et mer sosialt nivå. Jeg ønsker generelt at alle skal trives på studiet, men også utenom!