oktober 30, 2021

Eirik Skogstad Andreassen

Studie: BMAT, 2017

Stiller til: ITV IMF Trondheim (realfag)

Hei! Jeg heter Eirik Skogstad Andreassen, er 28 år gammel, og går bachelor i matematiske fag. Min motivasjon for å stille til ITV er rett og slett at jeg har lyst til å gjøre mitt for å forbedre hverdagen til mine medstudenter. Studentenes behov og bekymringer må tas på alvor, og jeg ønsker å være nettopp dette bindeleddet som studentene kan snakke med dersom det er noe de trenger. Jeg er åpen, imøtekommende og enkel å snakke med, og jeg tror dette, sammen med min “Ja, men det fikser vi”-innstilling, vil være veldig fordelaktig i rollen som ITV. Det faglige ligger mitt hjerte nært, og jeg er spesielt opptatt av at vi skal ha tilgang på gode faglige arenaer og arrangementer, hvor man gjerne tar for seg emner som ligger litt utenfor det vanlige kurstilbudet. I august var jeg med på å arrangere interessekurs i matematikk for de nye studentene, og det er nettopp denne typen aktiviteter jeg gjerne skulle sett mer av.