oktober 22, 2022

Helene Randem Lunde

Studie: Elsys, 2.klasse

Stiller til: FTV Trondheim (Master)

Hei, jeg heter Helene og ønsker å bli deres fakultetstillitsvalgt. Som et bindeledd mellom studenter og fakultetet ønsker jeg å sørge for at våre synspunkt blir tatt i betraktning i avgjørelser som påvirker oss. Jeg går 2.klasse Elsys, og lever et ganske normalt studentliv. Det blir mange timer på Gløs, men studielivet er mye mer enn å studere. Jeg er stor forkjemper for at man skal ha respekt for studenters fritid, og vår mulighet til å legge opp vår egen studiehverdag. Derfor ønsker jeg bl.a. å sørge for videre opptak av alle forelesninger. Om man er syk eller om man ønsker å ta seg en dag på ski, burde man ha muligheten til å se forelesningen digitalt i ettertid. For at våre rettigheter som studenter skal ivaretas og våre meninger skal bli hørt, trenger vi at noen kjemper for dem, og det ønsker jeg å gjøre. Så stem stem stem, og ha en fortsatt fin dag😉