oktober 22, 2022

Henrik Anker-Nilssen

Studie: Elektronisk systemdesign og innovasjon, førsteklasse

Stiller til: ITV IES Trondheim (siving)

Hei! Mitt navn er Henrik, jeg er 20 år, kommer fra Nesodden, og går førsteklasse Elsys. Jeg er en nysgjerrig, lærevillig og utadvendt person som setter rettferdighet høyest av alt. Alle skal bli sett, og alle skal bli inkludert. Av erfaring, har jeg sittet i elevrådsstyret på vgs, jeg har vært daglig leder i Elevorganisasjonen i Trøndelag, og vært med i Operasjon Dagsverk. Jeg satset 100% på å bli «Den nye Northug» i langrennssporet, men fant ut at det finnes andre ting i livet enn idrett. Fra idrettskarrieren tok jeg med meg rettferdighetsgenet, strukturen og et habilt konkurranseinstinkt. Jeg er veldig klar for å bære studentenes stemme på instituttet!