oktober 30, 2021

Johanne Krogholm Sand

Studie: Bachelor i matematiske fag, kull 2020 ( altså 2. året på BMAT)

Stiller til: ITV IMF Trondheim (realfag)

Jeg heter Johanne Krogholm Sand og er 23 år. Jeg går på andreåret mitt på bachelor i matematiske fag. Jeg har tidligere jobbet som undervisningsassistent på et prosjekt med å utvikle matematikkundervisning på matematikkleirer for skoleelever og har vært frivillig mentor for disse elevene mellom leirene. Der har jeg fått åpnet øynene for hvor ‘stort’ det er å lære fra seg matematikk, og at der finnes mange flere tilganger til å undervise i matematikk enn man tror eller er vant med. Jeg ønsker å stille til ITV, fordi jeg ønsker å være en del av å opprettholde en god kommunikasjon mellom studenter og IMF, for jeg synes det er enormt viktig at studentene har en stemme til å uttrykke meningene sine for IMF, så vi studenter kan få en bedre studiehverdag. Dette vil jeg gjerne bidra med, så derfor vil gjerne stille som ITV.