oktober 30, 2021

Johanne Krogholm Sand

Studie: Bachelor i matematiske fag, kull 2020 ( altså 3. året på BMAT)

Stiller til: ITV IMF Trondheim (realfag)

Jeg heter Johanne og studerer 3. året på BMAT. Jeg vil gjerne stille som ITV, da jeg har vært så heldig å sitte som ITV det siste året, hvilket jeg har vært veldig glad i. Som ITV vil jeg gjerne bidra til et bedre studiemiljø på utdanningene hos institutt for matematiske fag (IMF), hvor jeg inntil nå som ITV har prøvd å gjøre matteland mer tilgjengelig for nye studenter på både master og bachelor, så vi har fler som kommer godt inn det bra studiemiljøet vi har. I tillegg vil jeg gjerne jobbe mer for å få skapt gode grunnfag på BMAT, så for eksempel de introduserende statistikkfagene kan bli mer interessante og oppleves mindre beregningstunge, repeterende og som man skal slå opp i en tabell igjen og igjen. Jeg kan bidra med at jeg har en annen bakgrunn enn de fleste studenter på BMAT, så jeg har ofte et annet perspektiv på saker på instituttet, og så er jeg veldig engasjert i matematikkstudiet og bruker mye tid på matteland, så jeg har kontakt med mange studenter og har god peiling på hva som skjer og ønskes blant studenter. Jeg trives veldig godt med å få lov å ta ansvar og ha innflytelse som ITV, så jeg vil veldig gjerne bli ITV på nytt 🙂