mars 27, 2022

Ludvig Hozman

Stiller til: ITV IDI Trondheim (siving)

Kull: Datateknologi, 4. år. 2018 kull

Kandidattekst: Heisann! Jeg heter Ludvig og går for øyeblikket 4. året på datateknologi. Jeg ønsker å stille som ITV så jeg kan bruke mitt siste år på studiet til å gjøre livet som sivingstudent på IDI litt bedre og mye mer behagelig for både nye studenter, og dere som har alt fra ett til fire år igjen på studiet. Målet mitt er at hvem som helst av dere skal kunne komme til meg med deres problemer, om det er å prikke meg på skulderen på A-blokka, sende en melding, mail, sms, snapchat, post, brevdue. Jeg tar imot alt! Jeg skal være kjapp og nådeløs når det kommer til å få frem deres ønsker til instituttet! Jeg har mye erfaring med verv fra Abakus, og er fortsatt aktiv i foreningen, så jeg vil også opprettholde et bra samarbeid og kommunikasjon mellom både Abakus, Online, Tihlde og IDI. Om det er maler, telefoner eller å gå på døra på IT-vest for å kjempe deres sak er ikke det noen sak! Stem meg hvis dere vil ha 5 min svartid (kan bli litt vanskelig om noen faktisk sender brev, men jeg gjør mitt beste!) samt resultater alle er fornøyde med!