oktober 22, 2022

Marte Eriksen Hensema

Studie: 1-BDIGSEC, (kull 2022)

Stiller til: ITV IIK Gjøvik

Hei alle sammen! 😄 Mitt navn er Marte Hensema, og jeg er ei 23 år gammel jente som kommer fra Asker. De siste årene har jeg satset skiskyting og kombinert dette med en jobb i Anton Sport.  Fra tidligere har jeg utdanning gjennom MOT- Norge som «ung MOT-leder» som har gitt meg verdifull erfaring, og verktøy som jeg tror kan komme godt med i en rolle som ITV. Jeg har troen på at ved å skape et inkluderende miljø hvor alle føler tilhørighet og samhold,- og hvor en har rom for å være seg selv vil bidra til at alle får en best mulig tid, -og opplevelse her på NTNU.  Videre er det også viktig for meg at alle føler at man har en stemme, og at man blir hørt. Jeg ønsker å bidra til å kunne være et bindeledd mellom dere og NTNU, og ivareta akkurat deres interesser.  Hvis dere velger meg er jeg ordentlig klar for å gå inn i rollen som deres ITV- ,og jobbe for at vi sammen skal få en best mulig tid her på NTNU Gjøvik! Hvis det er noe du lurer på, eller du ønsker å slå av en prat er det bare å komme bort til meg. Eller så kan man nå meg på mail: marteehe@stud.ntnu.no.