april 22, 2020

Veslemøy Therese Svendby Osmundsen

Stiller til: ITV for IMF
Studie: Sivilingeniør i Fysikk og matematikk, 2.år

Hei! Jeg heter Veslemøy og går 2. året på fysikk og matematikk. Når jeg ble spurt av en venn om jeg kunne tenke meg å stille til valg for institutt-tillitsvalgt, kom jeg til å tenke på hva jeg egentlig visste om hva som foregår inne på instituttene. Når man er student lever man nemlig ofte litt i sin egen boble, og med balanseringen av verv, sosialt liv og forelesninger, vier man kanskje ikke så mye oppmerksomhet til hva som skjer i de høyere etasjene på campus Gløshaugen. Men der skjer det ganske mye! Og som student ved ditt institutt har du faktisk muligheten til å være med å påvirke det som skjer! Dette er selvfølgelig vanskelig uten oversikt over hvilke avgjørelser som tas, hvordan disse vil påvirke deg, og på hvilket vis du kan få sagt din mening. Derfor har jeg veldig lyst til å bli institutt-tillitsvalgt(IMF), slik at jeg kan bidra til å skape en god kommunikasjonsflyt mellom studentene og instituttet. Jeg vil hjelpe deg med å lære om hva du kan gjøre for at dine interesser skal bli ivaretatt og for at læringsmiljøet på vårt institutt skal være så godt som mulig! Håper derfor du vil gi din stemme til meg.
Mvh Veslemøy Osmundsen